Dorland
& Safety First

met plezier geslaagd, sinds 1945

Autorijlessen Amsterdam

Verkeersschool Collewijn is het adres voor autorijlessen in Amsterdam. Door onze autorijlessen in Amsterdam heeft u 75 procent kans op slagen.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor autorijlessen in Amsterdam maar ook voor lessen voor uw motorrijbewijs kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons kiezen uit verschillende voordeel pakketten voor autorijlessen in Amsterdam. We bieden ook de mogelijkheid om een snelcursus te volgen.

Vele tevreden klanten hebben bij ons autorijlessen in Amsterdam gevolgd met als resultaat het rijbewijs. Ook is het mogelijk om bij ons een proef rijles te reserveren voor slechts 20 euro en kunt u via Verkeersschool Collewijn een tussentijdse toets doen. Dit gebeurt op ongeveer driekwart van uw rijopleiding en geeft u een beeld van de vaardigheden die u al beheerst. Het is tevens mogelijk om rijles te volgen via een simulator.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van autorijlessen in Amsterdam kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 646 08 83 ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bovag Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging Rijopleiding in Stappen Centraal Bureau Rijvaardigheid