Dorland
& Safety First

met plezier geslaagd, sinds 1945

Rijschool Amsterdam

Dorland is een rijschool in Amsterdam, maar ook Safety First is een rijschool in Amsterdam. Bij deze rijscholen kunt u rijlessen nemen waarbij u profiteert van 75 procent slagingspercentage. Onze lessen zijn duidelijk en leerzaam. Als rijschool in Amsterdam staan beiden rijscholen goed aangeschreven. Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan en zelf mensen die het elders niet lukte om een rijbewijs te halen hebben via onze rijschool in Amsterdam de fijne kneepjes geleerd en een rijbewijs behaald.

Ook is het bij onze rijschool in Amsterdam mogelijk om rijlessen te volgen in een simulator. U kunt kiezen tussen een normaal lesprogramma en een snelcursus, maar het is ook mogelijk om speciaal voor u een lesprogramma op te stellen. Tevens is het bij onze rijschool in Amsterdam mogelijk om rijlessen voor een motorrijbewijs te volgen. Voor 20 euro kunt u bij ons een proefles autorijden reserveren.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Ook voor reserveringen kunt u te allen tijde bellen naar 020 646 08 83.

Bovag Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging Rijopleiding in Stappen Centraal Bureau Rijvaardigheid